Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Bács-Kiskun megye képes leírás - Hajhosszabbító szalonok.tlap.hu
részletek »

Bács-Kiskun megye - Hajhosszabbító szalonok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hajhosszabbito-szalon.tlap.hu » Bács-Kiskun megye
Keresés
Találatok száma - 5 db
Korall Hajstúdió

Korall Hajstúdió

Sok éves tapasztalattal a hátam mögött nyitottam meg fodrászüzletemet, mely szerencsére évről évre dinamikusan fejlődik. Kiváló referenciákkal rendelkezem ennek köszönhetően sok embertől kapok bizalmat. A jó megjelenés manapság elengedhetetlen. Szeretettel várom Kecskemét, Széchenyivárosi üzletemben szépülni vágyó vendégeimet. Bejelentkezés telefonon, vagy személyesen az üzletben.Szolgáltatásaim: hajvágás, szárítás, hajfestés, alkalmi frizurák elkészítése, hajhosszabbítás, hajdúsítás, mikrogyűrűzés, hőillesztés, ragasztás, hajfelvarrás.

Kecskemét - Sziszi Szépségstúdió

Kecskemét - Sziszi Szépségstúdió

Szalai Szilvia fodrász vagyok. Célom a tökéletes munka és a vendégek elégedettségének elérése és fenntartása. Ezért - folyamatosan képezve magát - a legnagyobb szakértelemmel és legújabb módszerekkel végzem munkáimat. 14 éve találkozott a hajhosszabbítással, nem csak alkalmazom a módszereket, hanem oktatom is, és hajhosszabbításra alkalmas alapanyagokkal is foglalkozom. Emellett saját üzletében, a Sziszi Szépségstúdióban dolgozom Kecskeméten - immár hét éve.

Kecskemét - Rózsa fodrászat

Kecskemét - Rózsa fodrászat

Hosszú a hajad, vágáson gondolkodsz? NE vesszen kárba a hajad!! Ingyen levágom trendi frizurára, befestem, melirozom kedved szerint. Kecskemét széchenyi városi fodrászüzletben (Korall hajstúdioban) Akadémia krt.

Kiskőrös - Hajhosszabbítás,-dúsítás

Kiskőrös - Hajhosszabbítás,-dúsítás

Ellentétben a hajfelvarrással és a hajragasztással, a Racoon sokkal korszerűbb, egyedi 'kötőanyaga' narancshéj- és mandulakivonatot tartalmaz, ezáltal nem roncsolja a hajat, esztétikus és észrevehetetlen. Az emberek már nem levágatni szeretnék a hajukat, hanem inkább hozzá akarnak adni - hosszban, mennyiségben, anyagban, ami a Racoonnal lehetséges. Szakképzett stylistok segítenek a választásban. A Racoon hajhosszabbítás és - dúsítás egy különleges módszerrel működik. Ez az egyedi 'kötő' anyag kifejezetten a hajhosszabbításhoz lett tervezve. A narancshéj és fenyőmandula kivonat tökéletesen alkalmas: erős, hosszantartó, de mindezek mellett könnyen el is távolítható a hajból. A diszkrét Racoon kötés lehetővé teszi, hogy akár felkötve, akár leengedve hordjuk a hajunkat.

Kiskunmajsa - LOréal szalon

Kiskunmajsa - LOréal szalon

Egy frizura legyen mindenkor stílusos, elegáns és személyre szabott. Munkáim hozzájárulnak a vendégeim egyéni stílusának kialakításában. Tudásszomjam olthatatlan; mindig újat többet jobbat szeretnék nyújtani a vendégeimnek. Mint annyiszor elmondtam már: legyen egy újabb mosolygós vendéggel több. Nemcsok Tünde

Tuti menü